Pages - Menu

4/26/2015

#24 FLARE TROUSERS

Ali hlače na zvonec. Približno 10 let nazaj so bile takšne hlače nekaj povsem normalnega. Nosile smo jih zagotovo skoraj vse predstavnice ženskega spola. Prav tako so se v modi pojavile že kar nekajkrat pred tem. Potem je vmes prišlo obdobje, ko si nismo mogli niti predstavljati, da bi nosili takšen kroj hlač. Vse hlače so postale oprijete vse od pasu do gležnjev. Zdaj pa se že od leta 2012 počasi poskušajo prikrasti nazaj v naše omare. Pri tem tipu hlač je pomembno kakšen material, kroj in barvo izberemo glede na našo postavo. Menim, da imamo skoraj vse predstavnice nežnejšega spola pred sabo cilj, da bi izgledale lepo, vitko, z dolgimi nogami. Takšen kroj hlač nam lahko pomaga ali pa tudi ne. Narisane hlače so iz lahkega, živahnega blaga. Na topu pa so volančki, ki mi zadnje čase postajajo vse bolj všeč. Takšne bi lahko bile kopalke, zgornji del poročne obleke ali pa samo takšen kos, kot je narisana bluza. Barvna kombinacija je sveža, pomladna in čista. In da bi vsega skupaj preveč so na nogah narisane superge, kot so na primer Adidas Superstar, povsem klasičen model, ki se prav tako vrača. Moda je pravzaprav samo recikliranje že vsega videnega v nekaj navidezno novega. Ponavlja pa se na toliko časa, da večino starega že damo stran, kar pomeni, da moramo ponovno kupiti novo.

In če se že spominjamo časov izpred nekaj let naj omenim še to, da smo včeraj imeli obletnico zaključka osnovne šole. Zanimivo je bilo videti vse stare obraze s katerimi smo se videvali 8 oziroma vsaj 4 leta. Vmes se je spremenilo ogromno, a hkrati tako malo. Nostalgija …



// Nearly 10 years ago this kind of trousers were something completely normal. Almost all representatives of female sex wore it. The trousers also appeared in fashion a few times before that.  After that there was a time when we couldn't even imagine to wear that kind of trousers. All trousers were skinny, tight from top to the bottom. Since 2012 flare trousers have tried to come back in our wardrobes. In this type of trousers it is important what kind of material, cut and colour we choose in relate to our figure. In my opinion almost all women have an aim to look pretty, slim and with long legs. That shape of trousers can help us or maybe not. Trousers on illustration are from a light, vivid cloth. On the top there are ruffles, which I like more and more. In similar style can also be a swimsuit, top of  the wedding dress or just that piece as it is drawn blouse. Colour combination is fresh, springly and pure. And not to be to much of everything I draw sneakers, as it is Adidas Superstar, classic model, which are coming back, too. Actually fashion is just a recycle of all already seen pieces in something apparently new. It repeats in so big intervals that we gave away almost all old pieces, which means that we should buy all new.

In remembering the old days I would like to say, that yesterday we had an anniversary of the primary shool. It was interesting to see all the old faces with which we were together for 8 or at least 4 years. In between this time things changed a lot, but at the same time so little. Nostalgia …


2 comments:

  1. Super zanimiva tema in temu enako primerna lepa slika :) vse se ponavlja, zgodovina se vrača, a se hkrati kaže v novih ozirih.. tako kot se tudi mi ;) smo starejši, nekoliko zrelejši, ampak še vedno mi :) super je blo na obletnici :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Ja, se kar strinjam s tem, kar si izpeljala. Vedno nekako isto, pa vendar drugače ... :)

      Delete