Pages - Menu

8/11/2015

#45 SUMMER VIBES

Poletja še ni konec, zato bo na vrsti še kakšna poletno obarvana objava. Je pa res, da ne morem več zanikati, da se poletje bliža koncu, čeprav bi to zelo rada storila. Počasi prehajamo v hladnejšo polovico leta. Če bi se dalo, bi se v tem času preselila v toplejše kraje. Mogoče pa bom nekoč imela to možnost.
Jeseni pa se upiram tudi z risanjem deklet v kopalkah. Z njimi pride spomin na plažo, toplo sonce, šum morja in škržatov. Če bi bilo možno bi te občutke shranila v majhno stekleničko in vedno, ko bi pogrešala ta del leta, bi enostavno odprla stekleničko in prisluhnila. Najbrž bi se moja steklenička hitro spraznila.The summer is not over yet, so that's why there are still going to be some summer posts on my blog. It is true, I can't deny anymore, the summer will be over soon, although I like to do this. We are getting slowly in the fresher half of the year. If I could, I would love to move to warmer places on Earth. Someday I might have opportunity to realize that wish.
I resist to autumn with drawing girls in swimming suits. With that kind of illustration I can get back the memories of the beach, warm sun, sound of sea and cicadas. If it is possible, i will collect this feelings into the bottle and always, when I will miss those times, I will simply open it and listen to them. My bottle would be probably empty soon.3 comments:

 1. Hi! Welcome to our g+ community. You have great potential within your art and your blog. I have circled you in the hopes of being friends here online. Have a great evening! I look forward to seeing your art and talking with you :)

  ReplyDelete
 2. Hi! Welcome to our g+ community. You have great potential within your art and your blog. I have circled you in the hopes of being friends here online. Have a great evening! I look forward to seeing your art and talking with you :)

  ReplyDelete
  Replies
  1. Thank you for your kind words. Have a nice day!

   Delete